PAE 2021

PAE 2021
Programa Acompanyament Escolar

lunes, 13 de junio de 2022

Programa d'Acompanyament Escolar : Convocatòria


 

Objecte, finalitat i àmbit d’aplicació

Aquesta convocatòria té per objecte establir les normes del PAE de juliol de 2021, amb la finalitat que els alumnes dels centres docents sostinguts amb fons públics dependents de la Conselleria d’Educació i Formació Professional que imparteixen 5è i 6è d’EP i ESO durant el curs 2020-2021 superin els objectius i assoleixin les competències del curs o l’etapa corresponents.

Destinataris del programa

Són destinataris del programa els alumnes de 5è i 6è d’EP i d’ESO dels centres docents sostinguts amb fons públics que no hagin superat els objectius ni hagin assolit les competències del curs o l’etapa corresponents durant el curs 2020-2021, preferentment els alumnes que es trobin en situació especialment vulnerable per motius econòmics, socioculturals, risc d’abandonament escolar, necessitats específiques de suport educatiu (NESE) o per la situació viscuda per la COVID-19.

Desenvolupament del programa

  • Grups: els centres educatius poden sol·licitar els grups segons les necessitats del centre, tenint en compte que cada grup ha d’estar format per entre 7 i 10 alumnes.
  • Durada: s’han de dedicar 24 hores a cada grup, distribuïdes de dilluns a divendres de forma proporcional entre l’1 i el 31 de juliol de 2021. S’han d’impartir 2 hores diàries 3 dies per setmana no consecutius. En cap cas no es poden acumular els dies en una quinzena.
https://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=4911352&coduo=204&lang=ca

No hay comentarios:

Publicar un comentario